Idræt B – Psykologi C

  • Er det altid sundt at dyrke idræt?
  • Hvilke forhold har betydning, når et team skal toppræstere?
  • Hvad vil det sige at være træningsafhængig, og hvordan påvirker det udøverens liv?

I denne fagpakke er kropskultur, sundhed, samarbejde og præstation centrale omdrejningspunkter. Du vil få indblik i og erfaring med forskellige træningsformer af både krop og psyke. Du vil praktisk og teoretisk blive udfordret i samarbejde og teambuilding. Idræt og psykologi samarbejder bl.a. om emner som konflikter i relationer, trænings- og kropskultur, identitet, pædagogik og stress.

Vi tager ud af huset på aktive besøg på fx en idrætshøjskole, og vi ser nærmere på testcentre og analyser på hospitaler.

Få en samlet oversigt over fagpakkeudbud, fag og niveauer på de 4 semestre her >

Praktik

Du skal i praktik, og mulighederne er mange. Det kunne fx være i politiet, i militæret eller i fitnessbranchen. I uddannelsessektoren kunne du fx komme i praktik på lærer-, pædagog- eller fysioterapiuddannelserne.

Valgfag

Du skal vælge mellem biologi, kemi, matematik, mediefag (kun hvis du har valgt mediefag som kunstnerisk fag), naturgeografi, religion eller samfundsfag (alle på B-niveau).

Hvilke uddannelser får jeg adgang til?

Se oversigten på Uddannelsesguiden/adgangskortet. Husk at nogle valgfag udvider dine muligheder. Prøv at taste valgfaget ind i oversigten i linket.

‹ Tilbage til fagpakker

Læs mere