Himmeliv Introforløb for nye elever Talenter på Himmelev Arrangementer Fællestimer Fester og traditioner Internationale aktiviteter Kor, sang og rejser Team Danmark Elevrådet Seneste nyheder Instagram

En TeamDanmark-elev har næsten brug for at kunne være flere steder på én gang. Det kan i sagens natur ikke helt lade sig gøre. Til gengæld gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe med til, at dit sportsliv og din uddannelse kan gå hånd i hånd. Gymnasieforløbet på Himmelev Gymnasium tilrettelægges individuelt for den enkelte TeamDanmark-elev, så vi får indtænkt fx morgentræning og transporttid i skemalægningen.

Der er gode træningsfaciliteter på skolen, så du fx kan morgentræne fra kl. 7 i vores to-etagers motionsrum. Vores TeamDanmark-koordinator Michael Rasmussen har mange års erfaring og følger den enkelte TeamDanmark-elev igennem hele forløbet. Gennem ham bliver du en del af et netværk af elever på skolen, som alle er knyttet til elitesportsverdenen.

På Himmelev kan Team Danmark-elever frit vælge studieretning som alle andre elever på skolen.

Når du er væk fra undervisningen pga din sport, sørger en af dine klassekammerater - din "study buddy" - for at holde dig opdateret om lektier, aftaler og udleveret materiale. Derudover kan du også få ekstra undervisning, hvis du fx har været væk til landholdssamling eller stævne. På den måde skal du hverken gå på kompromis med din sport eller din skole. Vi hjælper dig også med at få styr på hverdagen , når vi fx arbejder med Life Skills som en del af det pædagogiske grundlag på skolen.

Du har mulighed for at blive optaget som Team Danmark-elev på Himmelev, hvis du dyrker din sport på højt niveau. En Team Danmark-elev får støtte fra Team Danmark og kan vælge at tage sin stx-uddannelse på 4 år eller sin hf-uddannelse på 3 år, sådan at der i hverdagen både er plads til skole og sport.

Hvis du overvejer at satse professionelt på din sport, skal du søge Team Danmark, inden du søger optagelse på Himmelev Gymnasium. Fristen ligger som regel i midten af januar.

Kontakt TeamDanmark-koordinator Michael Rasmussen, hvis du vil vide mere om Team Danmark-ordningen på Himmelev: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mød Julie og Josefine, der begge er elitesportsudøvere og hør mere om, hvordan de kombinerer sport på højt niveau med livet som gymnasieelev.