Himmeliv Introforløb for nye elever Talenter på Himmelev Arrangementer Fællestimer Fester og traditioner Internationale aktiviteter Kor, sang og rejser Team Danmark Elevrådet Seneste nyheder Instagram

Du har mulighed for at blive optaget som Team Danmark-elev på Himmelev, hvis du dyrker din sport på højt niveau. En Team Danmark-elev får støtte fra Team Danmark og kan vælge at tage sin stx-uddannelse på 4 år eller sin hf-uddannelse på 3 år, sådan at der i hverdagen både er plads til skole og sport.

På Himmelev kan Team Danmark-elever frit vælge studieretning som alle andre elever på skolen. Vi gør meget ud af at tilrettelægge den enkeltes skema, sådan at der tages højde for fx morgentræning.

Hvis du overvejer at satse professionelt på din sport, skal du søge Team Danmark, inden du søger optagelse på et gymnasium. Fristen ligger som regel i midten af januar.

Kontakt studievejleder Michael Rasmussen, hvis du vil vide mere om Team Danmark-ordningen på Himmelev: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mød Julie og Josefine, der begge er elitesportsudøvere og hør mere om, hvordan de kombinerer sport på højt niveau med livet som gymnasieelev.

#himmelife