10 lærere fra Himmelev Gymnasium er indstillet til Politikens Undervisningspris. Og vi kan faktisk ikke huske at have hørt om så mange indstillede fra en enkelt skole før!

Vi har altid haft flere indstillede til den prestigefyldte pris, men i år er det jo helt vildt.
- en tydelig stolt rektor, Johnny Vinkel

Det er eleverne, der har indstillet de 10 lærere og med hver indstilling følger en motivation og et konkret eksempel fra undervisningen. Det er især relationen mellem lærer og elever, der nævnes i indstillingerne. ”Gitte er altid i øjenhøjde med sine elever, hvilket skaber en tryghed i et fag, der ellers kan være ret kompliceret,” står der bl.a. om Gitte (JN), der underviser i matematik.

”Man skal kunne mærke, at læreren brænder for sit fag og giver god undervisning. Den gode lærer er også en, der giver eleverne lov til at se et autentisk menneske - ikke bare en fagperson. Relationen til eleverne betyder utrolig meget, og læreren bliver derfor meget vigtig for elevernes motivation,” siger vores elevrådsformand Kezia Fuglø Gregersen, 2.z. ”De mange indstillede vidner jo om, at vi har superdygtige lærere på Himmelev men også om, at eleverne føler sig trygge i undervisningen.”

De indstillede er:

• Anne Adel Vestergaard (AV)
  • Christina Vedel (CV)
  • Gitte Margrethe Jensen (JN)
  • Hanne Knudsen (HK)
  • Jeppe Nilaus Larsen (LS)
  • Pernille Lindtner Petersen (PT)
  • Peter Weiss Poulsen (PP)
  • Rasmus Kjærgaard Petersen (RP)
  • Sara Elise Dahl (SD)
  • Søren Kauffeldt Larsen (SL)