Vi nærmer os afslutningen på 2.hf'ernes og 3.g'ernes tid på Himmelev Gymnasium og dermed også på alle de glade studenterarrangementer.

Når vi sætter huer på ...

Årets studenter springer ud i begyndelsen af uge 26, nemlig mandag den 25. juni, tirsdag den 26. juni og onsdag den 27. juni. Det er fantastiske dage, hvor skolen er fuld af liv og gæster. Kantinen bliver pyntet op med flag og blomster, og familier og venner er mere end velkomne til benytte sig af kantinen, når den nybagte student skal fejres. Det eneste vi beder om er, at man respekterer, at der fortsat er eksaminationer i gang rundt omkring i hjemstavnene. Det er derfor kun eksaminanterne, der må opholde sig i hjemstavnene. Al fejring foregår uden for hjemstavnene og i kantinen.

Det endelige tidspunkt for hver enkelt student kan ses af eksamensplanen, som offentliggøres den 23. maj.

Dimittendmiddag

Onsdag den 27. juni kl. 18.30 er der dimittendmiddag for årets blå og røde studenter, lærerne, skolens ledelse og bestyrelse. Tilmelding og betaling sker via Gymbetaling senest onsdag den 20. juni.

Translokation og vognkørsel

Og så kommer dagen, hvor eksamensbeviserne overrækkes, og vi for alvor tager afsked og vinker farvel til de unge, der nu er klar til at indtage verdnen uden for Himmelev Gymnasiums trygge mure. Det foregår fredag den 29. juni kl. 10-11.30 i idrætshallen. Familie og venner er velkomne til at overvære den højtidelige fejring af årets studenter. På programmet er både rektors tale til studenterne, studenternes egen tale, overrækkelsen af eksamensbeviser samt underholdning ved skolens kor.

Der er plads til alle i hallen. De forreste stolerækker er reserveret til studenterne (der er navn og klasse på stolene). Bemærk at vi live-streamer begivenheden på storskærm, så selv de bagerste rækker kan se det hele på nært hold.

Kl. 12 kører studentervognene fra Himmelev Gymnasium

Studenterne bedes møde allerede kl. 9.30 til fællesfoto ved skulpturen mellem blå hjemstavn og naturfagsfløjen.

Parkering
Der er ca. 100 pladser på skolens parkeringsplads men da vi typisk har over 1000 gæster i huset til translokationen, anmoder vi om, at man så vidt muligt finder alternativ parkering. Det kan fx være på den store p-plads ved Meny på Himmelev Sognevej (2 minutters gang fra Himmelev Gymnasium) eller på de omkringliggende villaveje.

Det er absolut forbudt at parkere i rundkørslen ved skolens hovedindgang. Dér skal studentervognene jo stå :-)

 

 

Læs mere