Mød rektor. Mød eleverne. Hør om vores fokus på viden og medier. Og få en rundvisning på byens måske hyggeligste gymnasium.

Det er især efterskoleelever, der kan have svært ved at nå til Åbent Hus, der jo ligger på en ganske almindelig hverdagsaften i januar. Derfor har du også mulighed for at melde dig til en besøgsdag på Himmelev Gymnasium, hvor vi sammensætter et lille program, der kan give dig en forsmag på livet som gymnasieelev her hos os. Besøgsdagen er både for efterskoleelever og deres forældre og for alle andre, der har lyst til at lære Himmelev Gymnasium lidt bedre at kende inden ansøgningsfristen for optagelse den 1. marts.

Vores besøgsdag ligger
tirsdag den 12. februar 2019 kl. 10 - ca kl. 12.

Du tilmelder dig og evt dine forældre ved at skrive en mail til uddannelsesleder Louise Ravn: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Oplys gerne om du er interesseret i stx eller hf samt hvilken skole, du kommer fra.

Du vil modtage en mail med mere information om mødetid og -sted samt program en uges tid i forvejen.

I mellemtiden kan du jo se nærmere på vores studieretninger (stx) her eller på fagpakkerne (hf) her. Prøv også vores studieretnings- og fagpakkevælger, der giver dig mulighed for at designe dit eget forløb med både kunstnerisk fag og valgfag.

Vi glæder os til at se dig