Endnu flere elever har i år søgt om optagelse på Himmelev Gymnasium, så vi efter sommerferien kan starte op med 7 1.g-klasser og 3 1.hf-klasser.

Tak for alle jeres ansøgninger. Vi glæder os til at byde jer velkommen på Himmelev Gymnasium og til at følge jeres vej fra elever til studerende. Introudvalget er allerede i gang med at lave jeres introforløb, og de mange tutorer, der skal hjælpe jer godt i gang med den første tid på skolen, er godt i gang med forberedelserne, så de kan blive helt klar til at tage imod jer mandag den 12. august 2019.

Hvis du har søgt om optagelse inden for tidsfristen, har du fået en kvittering på, at din ansøgning er modtaget.

1. maj sendte vi reservationsbrev ud i e-boks, der fortæller, at vi har reserveret en plads til dig på Himmelev Gymnasium, hvis du fortsat opfylder optagelseskravene ved eksamen i juni.

Tirsdag den 2/7 sender vi så optagelsesbrev og klasseliste til dig. Du skal have lidt tålmodighed, for dette brev sendes med almindelig post.

Venteliste

Vi har i øjeblikket ingen ledige pladser på Himmelev Gymnasium, men du er stadig velkommen til at søge, så du kan komme på venteliste. Du skal søge gennem www.optagelse.dk

Hvis du allerede går på et andet gymnasium men ønsker at blive overflyttet til Himmelev Gymnasium, har du også mulighed for at komme på venteliste. Du skal skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skriv lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at bliver optaget hos os.

Optagelsesprøve

Hvis du efter din eksamen her til sommer ikke lever op til optagelseskravene, har du mulighed for at komme til en optagelsesprøve. Vi sender breve ud om optagelsesprøve i begyndelsen af juni.