Grøn hjemstavn er fyldt til bristepunktet med elever, der lytter koncentreret til de to unge oplægsholdere. Computere og mobiltelefoner er lukkede og slukkede og i stedet skrives ideer, spørgsmål og tanker ned på små farvede sedler. Karim fra firmaet Washa tager en af sedlerne og læser spørgsmålet op. "Hvordan var det at være i fjernsynet sammen med Christian Stadil?"

Der bliver trukket lidt på smilebåndet hist og pist. "Puha, det gav godt nok lidt sved i håndfladerne, men det var også fedt, for vores projekt blev taget alvorligt, og vi blev presset til at yde vores bedste." Der er Kick Off-dag for Himmelevs elever i erhvervsøkonomi. De skal i gang med deres egne projekter, som skal indgå i konkurrencen European Business Games.

Det er i mødet med virkeligheden og dens udfordringer og muligheder, at undervisningen for alvor bliver nærværende. Når den faglige viden skal prøves af på virkelige problemstillinger. Det er, når 1.g'erne samarbejder med Byens hus på Stændertorvet, når matematikholdene deltager i den internationale A-olympiade, hvor de løser hverdagsudfordringer vha deres matematiske kundskaber, og når alle hold i samfundsfag diskuterer Europas fremtid sammen med Margrethe Auken, Mette Gjerskov og Brian Mikkelsen.

Det er undervisning i virkeligheden og innovation i undervisningen, og det får du masser af på Himmelev Gymnasium.