Tak for alle jeres ansøgninger.

Hvis du har søgt om optagelse på Himmelev Gymnasium, har du modtaget et kvitteringsbrev i din e-boks på nuværende tidspunkt. Det er både sendt til dig og dine forældre.

Hvis du har søgt Himmelev Gymnasium som 1. prioritet og i øvrigt opfylder alle optagelseskravene, kan du være sikker på at få en plads hos os til skolestart 2018-19.

Vi sender de endelige optagelsesbreve ud mandag den 30. april via e-boks.

I slutningen af juni sender vi et velkomstbrev til alle vores nye elever. Her vil du få nærmere besked om bl.a. første skoledag og introforløbet.

Venteliste

Nåede du ikke at søge om optagelse inden 1. marts, så har du stadig mulighed for at komme på venteliste. Send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 4675 7444.