Vi har to læsevejledere på Himmelev Gymnasium; Charlotte Øland og Jette Andersen. De er særligt uddannet til at identificere og hjælpe elever med problemer som lav læsehastighed, ordblindhed el.lign. Overgangen fra folkeskolen til gymnasiet kan være en stor mundfuld og særligt, hvis man har vanskeligheder af den karakter.

Læsevejlederne tilbyder hjælp til læse- og stavetræning, for de elever der har behov for det. De har ikke faste træffetider, men du kan altid få en aftale ved at skrive til enten Charlotte eller Jette, eller du kan tale med en af dine lærere, fx din dansklærer.

På Himmelev sikrer vi, at alle nye elever bliver læsescreenet i begyndelsen af skoleåret for tidligt at kunne sætte ind, hvis der er behov for støtte og vejledning.