Studievejlederen vejleder dig i forhold, der handler om skolen og din tid på Himmelev. Uddannelsesvejlederen fokuserer på alt det, der skal ske, når du bliver færdig som student og skal i gang med en videregående uddannelse.

Uddannelsesvejleder Majken Dandanell holder i dine to eller tre år på gymnasiet en række infoarrangementer. Det vil typisk være generel information om uddannelsesmuligheder, ansøgningsfrister og gode informationssteder.

Majken har træffetid hos os de fleste onsdage kl. 9 - 12. Hvis du har spørgsmål om videregående uddannelse, kan du få en individuel samtale. Du kan booke en tid via det elektroniske bookingsystem.

Du er også velkommen til at ringe eller sende en SMS til Majken på mobil 2269 6823

Du kan se mere om dine valgmuligheder på Uddannelsesguiden.

Studievalg på Roskilde Bibliotek

Du kan også træffe Studievalg i voksenafdelingen på Roskilde Bibliotek,