Hver klasse har sin egen studievejleder, som rådgiver klassen om gode arbejdsvaner og om valg af studieretning og valgfag. Som ny elev vil du blive indkaldt til en indslusningssamtale hos din studievejleder for at sikre, at du får så god en start på dit studieforløb på Himmelev Gymnasium som muligt.

Din studievejleder følger både klassen og den enkelte elev i gennem hele jeres gymnasietid. Studievejlederen kommer ud i klassen, inden I skal tage det endelige valg af studieretning og vejleder jer om mulighederne og konsekvenserne ved de forskellige valg. Han eller hun er også med, når der er informationsmøde om studieretningsvalget for forældre.

Du kan altid få en tid til en individuel samtale hos din studievejleder. Det gælder særligt, hvis du har problemer af studiemæssig, personlig, social og økonomisk art, men studievejlederen kan også vejlede dig om mere generelle ting som fx SU-satser og SU-regler. Der er også mulighed for at få en snak med studievejlederen sammen med dine forældre, når der er forældrekonsultation i november.

Du kan kontakte studievejledningen på mailen eller på en besked på lectio, når du er elev på skolen:

Studievejledningens træffetider

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag