På Himmelev Gymnasium har der altid været tradition for et stærkt sammenhold blandt personalet. Pionerånden fra skolens fødsel i 1978 affødte en åben og venskabelig kultur, som stadig lever i bedste velgående.

Lærerværelset tæller efterhånden henved 100 kolleger, men nærheden i fællesskabet er bevaret, selvom vi har haft vokseværk de senere år. Nye lærere får altid tilknyttet en kontaktperson blandt kollegerne, så man hurtigt kommer til at kende stedet og rutinerne.

Undervisningen er selvfølgelig vores kerneydelse og lærerne den vigtigste ressource, så vi bruger mange kræfter på at skabe gode rammer for undervisningen, det faglige samarbejde og det kollegiale samvær. Der er nye bøger i bogkælderen, bærbare pc’ere til alle og stort fokus på kompetenceudvikling og efteruddannelse generelt. Rektors dør står altid åben for både lærere og elever.

Og så har vi det bare rart sammen. Stemningen er uformel og humoristisk, hvilket også afspejler sig i de mange ”klubber”, som alle skolens ansatte har mulighed for at blive medlem af. Ud over de store frokoster omkring juletid og op til sommerferien holder vi både efterårsfest og forårsfest, og skoleåret indledes med en skovtur for alle skolens ansatte.

Ledige stillinger på Himmelev Gymnasium kan findes på www.gymnasiejob.dk

Ansøgninger bedes sendt til rektor Johnny Vinkel, Himmelev Gymnasium, Herregårdsvej 30, 4000 Roskilde eller elektronisk til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.