Vil du vide mere om Himmelev Gymnasium?

 

(* Hvis videoen ikke kommer frem, er det fordi, du har slået cookies fra. Du kan se videoen her: Link til Video om Himmelev Gymnasium - åbner i nyt vindue.)

Du kan nu se vores Åbent Hus på facebook:  Link til optagelse af Virtuelt Åbent Hus (åbner i nyt vindue). Kig forbi til et lille talkshow og chat med elever, lærere, studievejledere, Team Danmark-elever, elever, der er med i talentprogrammer og meget mere.

På www.videnogmedier.dk har vi samlet informationsvideoer med videre. Du kan selvfølgelig også se informationerne her på hjemmesiden. Se f.eks. Himmelife-afsnittet her på hjemmesiden (se i menuen til højre) med alle informationer om det sociale liv, Team Danmark-ordninger eller fester.

Læs i vores Åbent Hus magasin - du kan hente det på skolen, eller læse det online: Link til Himmelev Åbent Hus magasin 2021

Du kan allerede nu læse om vores unikke fællesskab og studiemiljø, vi kalder det for Himmelife! Her på hjemmesiden kan du læse om Himmelife på Himmelev Gymnasium eller få et indtryk af hvad der sker på skolen gennem vores instagramprofil Link til Himmelev Gymnasium på Instagram (åbner i nyt vindue) eller vores facebook-profil: Link til Himmelev Gymnasium på Facebook (åbner i nyt vindue).

På Himmelev får du ved siden af din uddannelse en moderne almen dannelse. Vi kalder det for Viden og Medier. Vil du vide mere om det, så læs videre på denne side: Viden og Medier på Himmelev Gymnasium (åbner i nyt vindue).

Endelig kan du læse om studieretninger (STX) på denne side: Studieretninger på Himmelev Gymnasium (åbner i nyt vindue) og fagpakkerne (HF) på denne side: Fagpakker på Himmelev Gymnasium (åbner i nyt vindue)

Besøg os!

Vi tilbyder virtuelle besøgsdage følgende dage: 

Torsdag d. 28.1. kl. 15.15-16.45 (STX)

Tirsdag d. 16.2 kl. 13-14.30 (STX)

Torsdag d. 18.2 kl. 15.15-16.45 (HF)

16.2 og 18.2 er oplagte for efterskoleelever, da de fleste skoler har ferie i uge 7, mens vi i Roskilde først har ferie i uge 8. 

Tilmelding sendes til Lisbeth på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skriv jeres navne og et telefonnummer, samt den dag, I ønsker at være med. Vi kvitterer for din tilmelding, og kontakter dig med link til mødet.

Har du lyst til at tale med en studievejleder?

Så kontakt Lisbeth, så sørger hun for at finde en studievejleder, som I kan mødes med f.eks. til et videomøde.

Programmet for besøgsdagene afhænger af de gældende corona-restriktioner. Aktuelt er der følgende program:

STX

  • Velkomst v/ rektor
  • Grundforløb og studieretninger v/ studievejledning og elever
  • Dagligdagen på Himmelev Gymnasium fagligt og socialt v/ eleverne
  • Spørgsmål og rundtur v/ eleverne.

HF

  • Velkomst v/ rektor
  • Stamklassen og fagpakker v/ studievejledning og elever
  • Dagligdagen på Himmelev Gymnasium fagligt og socialt v/ eleverne
  • Spørgsmål og rundtur v/ eleverne.

Har du nogen spørgsmål? Så kontakt uddannelsesleder Jacob Lindgaard Nielsen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontoret på 46 75 74 44.