Matematik B - Erhvervsøkonomi C

  • Hvorfor er Nike Air dyrere end andre sneakers?
  • Hvad skal der til for, at en virksomhed kan få succes?
  • Hvorfor er det vigtigt, at virksomheder er i stand til at brande sig selv og kommunikere i øjenhøjde til deres kunder? 

 

Med denne fagpakke kommer du til at arbejde med virksomheder og erhvervsliv, og hvordan der fx er sammenhæng mellem køn og forbrugsvaner. Vi undersøger, hvordan virksomhederne finder deres kunder via målgruppeanalyser og branding.
Vi fokuserer på, hvordan man kan starte egen virksomhed og analyserer eksisterende virksomheder. Viden om virksomhederne formidles gennem små dokumentarfilm, artikler, diskussioner, events mm.

Vi tager på virksomhedsbesøg for at se, hvordan teorierne fra timerne bliver brugt i den virkelige verden, og hvordan aktuelle nyheder rundt i verden påvirker de enkelte virksomheders fremtid.

Få en samlet oversigt over fagpakkeudbud, fag og niveauer på de 4 semestre her > (åbner i nyt vindue)

Valgfag

Du skal vælge mellem biologi, kemi, naturgeografi, religion eller samfundsfag (alle på B-niveau) eller hæve niveauet i dit kunstneriske fag eller idræt.

Hvilke uddannelser får jeg adgang til?

Fagpakken HF-Business giver adgang til alle professionsbachelor-uddannelserne og erhvervsakademiuddannelserne.  Med denne fagpakke kan du for eksempel komme ind på professions-uddannelser som Økonomi og informationsteknologi eller  Value Chain Management.

Få overblikket på Uddannelsesguiden/Adgangskortet/hf.

‹ Tilbage til fagpakker