Idræt B – Psykologi C

  • Er du en god kommunikator?
  • Hvordan påvirker træning dit liv?
  • Hvordan skitseres idrættens værdier i medierne?

I denne fagpakke er kropskultur, sundhed, samarbejde og præstation centrale omdrejningspunkter. Du vil få indblik i og erfaring med forskellige træningsformer af både krop og psyke.

Du vil skulle argumentere og kommunikere i egne medieprodukter over temaer som konflikter, identitet og stress. Det kan fx være gennem en vodcast om træningens effekter på krop og psyke relateret til forskellige målgrupper. Praktisk og teoretisk vil du blive udfordret i samarbejde og teambuilding.
Vi dekonstruerer og analyserer aktuelle nyheder og skaber, hvis muligt, modsvar.  Selvmonitorering, podcasts, blogs og anden mediekommunikation indgår naturligt i fagpakken.

Vi tager ud af huset på aktive besøg på fx en idrætshøjskole, og vi ser nærmere på testcentre og analyser på hospitaler.

Få en samlet oversigt over fagpakkeudbud, fag og niveauer på de 4 semestre her >

Praktik

Du skal i praktik, og mulighederne er mange. Det kunne fx være i politiet, i militæret eller i fitnessbranchen. I uddannelsessektoren kunne du fx komme i praktik på lærer-, pædagog- eller fysioterapiuddannelserne.

Valgfag

Du skal vælge mellem biologi, kemi, matematik, naturgeografi, religion eller samfundsfag (alle på B-niveau).

Hvilke uddannelser får jeg adgang til?

Se oversigten på Uddannelsesguiden/adgangskortet. Husk at nogle valgfag udvider dine muligheder. Prøv at taste valgfaget ind i oversigten i linket.

‹ Tilbage til fagpakker