Engelsk A – Samfundsfag B – Biologi B – Matematik B

  • Interesserer du dig for, hvad der sker rundt omkring i verden?
  • Drømmer du om at læse videre på universitet?
  • Har du flair for engelsk?

Universitetsfagpakken er for dig, der overvejer at læse videre på en lang videregående uddannelse. Du får et ekstra fag på A-niveau i forhold til de andre fagpakker og skal også regne med at have flere timer på skemaet.

Du vil komme til at arbejde med både danske og især også amerikanske og britiske samfundsforhold. Det kunne fx være i temaer som racisme i USA, borgerrettigheder, globalisering eller velfærdsstatens udfordringer i EU. Du vil få erfaring med mange forskellige slags arbejdsformer – både i laboratoriet, i klasseværelset og ude i virkeligheden, når vi laver målinger i biologi, ser CNN Student News eller laver spørgeskemaundersøgelser i samfundsfag.

Vi arbejder både med teori og praksis, og du vil blive god til selv at skrive tekster og rapporter samt lave faglige præsentationer og oplæg.

Valgfag

Der er ingen valgfag i denne fagpakke

Hvilke uddannelser får jeg adgang til?

Fagpakken HF-Universitet giver adgang til en række universitetsuddannelser og til alle professionsbachelor- og erhvervsakademiuddannelserne. Det kunne fx være universitetsbacheloruddannelsen Veterinærmedicin eller Erhvervsøkonomi eller professionsbacheloren Medieproduktion og ledelse.

Få overblik over dem alle på Uddannelsesguiden/adgangskortet/hf. Du skal indtaste fagpakkefagene for at få det fulde overblik.

‹ Tilbage til fagpakker