Engelsk A – Samfundsfag B – Biologi B – Matematik B

  • Interesserer du dig for, hvad der sker rundt omkring i verden?
  • Drømmer du om at læse videre på universitet?
  • Har du flair for engelsk?

Universitetsfagpakken er for dig, der overvejer at læse videre på en lang videregående uddannelse. Du får et ekstra fag på A-niveau i forhold til de andre fagpakker og skal også regne med at have flere timer på skemaet.

Du vil komme til at arbejde med både danske og især også amerikanske og britiske samfundsforhold. Det kunne fx være i temaer om det amerikanske præsidentvalg, borgerrettigheder, globalisering eller velfærdstatens udfordringer i EU. Du vil få erfaring med mange forskellige slags arbejdsformer – i laboratoriet, i klasseværelset og ude i virkeligheden, når vi laver målinger i biologi, spørgeskemaundersøgelser i samfundsfag eller besøger den amerikanske ambassade i engelsk. Vi arbejder både med teori og praksis, og du vil blive god til selv at producere tekster og rapporter samt lave faglige præsentationer og oplæg.

Få en samlet oversigt over fagpakkeudbud, fag og niveauer på de 4 semestre her > (åbner i nyt vindue)

Valgfag

Der er ingen valgfag i denne fagpakke

Hvilke uddannelser får jeg adgang til?

Fagpakken HF-Universitet giver adgang til en række universitetsuddannelser som antropologi og erhvervsøkonomi, HA samt til professionsbachelor- og erhvervsakademiuddannelserne.

Få overblik over dem alle på Uddannelsesguiden/adgangskortet/hf. Du skal indtaste fagpakkefagene for at få det fulde overblik.

‹ Tilbage til fagpakker