VIDEN OG MEDIER
Forstå fortiden
dokumenter nutiden
formuler fremtiden
Vi stiller skarpt på formidling og argumentation i alle fag, på moderne medier og på vigtigheden af at kunne sætte sin viden i relation til virkeligheden.

Du har mulighed for at blive optaget som Team Danmark-elev på Himmelev, hvis du dyrker din sport på højt niveau. Man får støtte fra Team Danmark og kan vælge at tage sin stx-uddannelse på 4 år eller sin hf-uddannelse på 3 år, sådan at der i hverdagen både er plads til skole og sport.

Team Danmarks atleter skal være hele mennesker. En Team Danmark-elev har derfor brug for både at kunne passe sin træning og sin skole. Et forløb på Himmelev Gymnasium tilrettelægges individuelt for den enkelte Team Danmark-elev, så vi får indtænkt fx morgentræning og transporttid i skemalægningen.

Der er gode træningsfaciliteter på skolen, så du fx kan morgentræne fra kl. 7 i vores to-etagers motionsrum. Vores Team Danmark-koordinator Michael Rasmussen har mange års erfaring og følger den enkelte Team Danmark-elev igennem hele forløbet. Gennem ham bliver du en del af et netværk af elever på skolen, som alle er knyttet til elitesportsverdenen.

Når du er væk fra undervisningen pga din sport, sørger en af dine klassekammerater - din "study buddy" - for at holde dig opdateret om lektier, aftaler og udleveret materiale. Derudover kan du også få ekstra undervisning, hvis du fx har været væk til landholdssamling eller stævne. På den måde skal du hverken gå på kompromis med din sport eller din skole. Vi hjælper dig også med at få styr på hverdagen, når vi fx arbejder med Life Skills som en del af det pædagogiske grundlag på skolen.

Hvis du overvejer at satse professionelt på din sport, skal du søge Team Danmark, inden du søger optagelse på Himmelev Gymnasium. Fristen ligger som regel i midten af januar.

Kontakt Team Danmark-koordinator Michael Rasmussen, hvis du vil vide mere om Team Danmark-ordningen på Himmelev: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.