Går du i 8., 9. eller 10. klasse og overvejer du at søge enten stx (den røde hue) eller hf (den lyseblå hue), når du skal i gang med en ungdomsuddannelse?
Så kig forbi når Himmelev Gymnasium slår dørene op og byder velkommen til Åbent Hus  mandag den 20. januar 2020 kl. 19 - 21.

Du vil i løbet af aftenen både møde rektor, studievejlederne, lærerne og en hel masse søde elevguider, der står klar til at vise dig og dine forældre rundt og svare på alle jeres spørgsmål. Besøg studieretningerne på stx eller fagpakkerne på hf. Hør om vores særlige indsatsområde "Viden & Medier" og få en forsmag på gymnasielivet og de mange tilbud efter skole.

Du kan bl.a. høre om:
Studieretninger på stx
Fagpakker på hf
Viden & Medier
Den særlige Himmelev-stemning
Obligatoriske fag og valgfag
TeamDanmark-ordning
Talentprogrammer
Studiekredse
Udveksling, studieture og internationalt samarbejde
Vores samarbejde med Zetland
De kreative fag
Karrieremuligheder
Elevrådet
Skolebladet Himmeleaks
Creative Arts
Fester og musikcaféen Blue Note
Studievejledningens tilbud
Tilbud for ordblinde
SU og Ungdomskort
......og meget mere.

Hvis du ikke kan vente helt til januar, så kan du allerede nu se nærmere på studieretninger (stx) og fagpakker (hf) ved at prøve vores studieretningsvælger eller fagpakkevælgeren.

Parkering

Vi har rigtig mange gæster i huset, når der er Åbent Hus, og vi anbefaler derfor, at du kommer i god tid. Parkeringspladsen har plads til 100 biler, og den bliver hurtigt fyldt op. Der er også mulighed for at parkere ved Himmelev Hallerne på den anden side af vejen. Alternativt er der plads på parkeringspladsen ved MENY på Himmelev Sognevej (2 minutters gang fra skolen) eller på villavejene omkring skolen.

Besøgsdag i uge 7

Hvis du går på efterskole eller af andre grunde er forhindret i at kigge forbi til Åbent Hus, så kan du besøge os, når vi har besøgsdag tirsdag den 11. februar 2020. Du har sandsynligvis vinterferie i uge 7, mens vinterferien i Roskilde ligger i uge 8. På besøgsdagen vil du få lejlighed til at se nærmere på Himmelev Gymnasium, møde både rektor, studievejleder og et par elever samt høre nærmere om studieretninger på stx eller fagpakker på hf. Vi anbefaler, at du benytter dig af muligheden for at besøge os, selvom du måske var forhindret til Åbent Hus.
Du tilmelder dig ved at sende en mail til kommunikationskoordinator Louise Ravn: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Husk at oplyse om du er interesseret i stx eller hf samt hvilken skole/efterskole du kommer fra.

20. januar 2020 - det er da let at huske