Ansøgningsfristen til optagelse i skoleåret 2020-21 var søndag den 1. marts. Tak for alle jeres ansøgninger.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Himmelev Gymnasium og til at følge jeres vej fra elever til studerende. Introudvalget og de mange tutorer, der skal tage imod jer den første tid på skolen, er allerede godt i gang med forberedelserne, så de kan blive helt klar til første skoledag mandag den 10. august 2020.

Hvis du har søgt om optagelse inden for tidsfristen, vil du få en kvittering på, at din ansøgning er modtaget. Kvitteringen sendes ud i e-boks den 16. marts.

1. maj sender vi et nyt brev til e-boks med oplysning om reservation af foreløbig plads. Brevet bekræfter, at vi har reserveret en plads til dig på Himmelev Gymnasium, hvis du fortsat opfylder optagelseskravene ved eksamen i juni.

Tirsdag den 30. juni sender vi så det endelige optagelsesbrev og en klasseliste. Det kommer også i e-boks. Herefter vil du modtage en velkomstfolder med helt almindelig post, så der skal du have lidt tålmodighed.

I mellemtiden vil vi opfordre dig til at følge os på facebook og instagram, så du kan få et lille indblik i hverdagen på Himmelev Gymnasium.
Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig meget velkommen til at skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe på 4675 7444

Optagelsesprøve

Hvis du efter din eksamen her til sommer ikke lever op til optagelseskravene, har du mulighed for at komme til en optagelsesprøve. Den ordinære optagelsesprøve afholdes fredag den 12. juni. For ansøgere som ikke har retskrav på optagelse (ansøgere fra prøvefrie skoler og elever, der ikke har fulgt undervisning i 2. fremmedsprog) er der mulighed for at komme til en tidlig optagelsesprøve onsdag den 29. april.

Venteliste

Selvom ansøgningsfristen nu er overskredet, så er du stadig velkommen til at søge, så du kan komme på venteliste. Du skal søge gennem www.optagelse.dk

Hvis du allerede går på et andet gymnasium men ønsker at blive overflyttet til Himmelev Gymnasium, har du også mulighed for at komme på venteliste. Du skal skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skriv lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at bliver optaget hos os.