Velkommen til alle vores nye elever i 1.g og 1.hf.

Mandag den 10. august kl. 9.30 begynder dit liv som gymnasieelev. Du har meget at glæde dig til, for gymnasietiden er en af de allervigtigste perioder i dit liv.

Du skal møde ved hovedindgangen sammen med alle de andre i de 7 stx-klasser og 3 hf-klasser, som tilsammen udgør årgang 2020 på Himmelev Gymnasium. Dine tutorer tager imod dig ved hovedindgangen, ved Syd-indgangen og ved busstoppestedet på Herregårdsvej. De står med klasseskilte og vil hjælpe dig på plads i hallen, så du kommer til at sidde sammen med de andre i din nye klasse.

Efter en hyggelig fælles velkomst med rektor i spidsen går alle klasser ud i deres lokaler sammen med tutorerne og teamlærerne. Her vil der være forskellige sociale aktiviteter. Du vil få udleveret en Himmelev-pose med alle dine bøger, få den første rundvisning på skolen, høre om skema og ringetider, finde ud af hvad Lectio er for noget, få gode råd fra dine tutorer og stille og roligt blive introduceret til gymnasielivet.

Første skoledag slutter ca. kl. 13.25

Du kan læse mere om første skoledag og om resten af introforløbet i velkomsthæftet, som du får tilsendt med posten i begyndelsen af sommerferien.

Eleverne i 2.g, 3.g og 2.hf møder først onsdag den 12. august, så 1.g og 1.hf har skolen for sig selv de første dage.

Hvis du har spørgsmål til din skolestart på Himmelev Gymnasium, er du meget velkommen til at kontakte kontoret, som åbner torsdag den 6. august.