Stort tillykke til vores 229 røde og blå studenter.

Det har været en fornøjelse og et privilegium. I er årgangen vi alle vil huske for jeres tålmodighed, jeres samfundssind og jeres omstillingsparathed.

Himmelev Gymnasium har givet jer viden og dannelse, venskaber for livet og masser af gode minder. Til gengæld har I givet os jeres engagement, jeres glæde og tilfredsstillelsen ved at se jer vokse med opgaverne og udvikle jer fra elever til selvstændigt tænkende studerende. Vi er utrolig stolte af jer.

Vi kommer til at savne jer og håber selvfølgelig, at I vil kigge forbi engang imellem.

Pas godt på jer selv. Og held og lykke med jeres videre færd i uddannelsessystemet og i livet.

Kærlig hilsen
Himmelev Gymnasium

Du kan se billeder af årets studenter på vores facebookside, som du finder her >

Læs Johnnys translokationstale her >