Så kom den gode nyhed endelig. Efter påske åbner vi delvist for fysisk undervisning, således at halvdelen af eleverne må møde ind på skolen hver anden uge, mens den anden halvdel møder ind de øvrige uger. Vi fortsætter naturligvis med den virtuelle undervisning i de uger, hvor der ikke er fysisk fremmøde.

I ugerne op til påske har alle elever i 1.g, 2.g og 1.hf én ugentlig dag sammen med udendørs undervisning. Der vil selvfølgelig være en del fokus på sociale aktiviteter, for vi ved, at I har savnet hinanden og skolen. Ugedage og aktiviteter fremgår af skemaet i Lectio. Husk påklædning, der passer til vejret.
Der er selvfølgelig også mødepligt til udeundervisningen.

De resterende dage i ugen fortsætter den virtuelle undervisning.

3.g'erne skriver SRP, og 2.hf'erne skriver SSO, så I må vente til efter påske med at komme tilbage til Herregårdsvej.

Krav om test

Du skal testes, inden du kommer til udendørsundervisning, så du kan fremvise en negativ test ved undervisningens start. Din test må ikke være mere end 72 timer gammel. Både PCR-test og kviktest gælder. Du vil blive bedt om at fremvise din test, når du møder til aktivitet på skolen. Lærerne skal også testes med minimum 72 timers mellemrum.

Efter påske er der fortsat krav om fremvisning af negativ test inden undervisningen. Test foregår enten i klasserne i form af selvpodning med supervision eller ved test på et eksternt testcenter. Både PCR-test og kviktest gælder. Negativt testresultat fra et eksternt testcenter må fortsat højst være 72 timer gammel.

Du kan finde dit nærmeste teststed på coronasmitte.dk

Undervisning på skolen efter påske

Det fremgår af skemaet i Lectio, hvor og hvornår du har undervisning med fysisk fremmøde. Herunder finder du overblikket for de første 2 uger efter påske.

Uge 14 (tirsdag 6/4 - fredag 9/4)
Fysisk undervisning

1.g og 2.g (terminsprøve torsdag eller fredag) samt 1.hf (kun fredag, hvor de har terminsprøve)
Test:
1.g og 2.g møder nytestede ind tirsdag morgen (testen må tidligst tages søndag eftermiddag)
1.g og 2.g testes igen i klasserne onsdag.
1.hf møder nytestede ind til terminsprøven fredag (testen må tidligst tages tirsdag eftermiddag)

Uge 15 (mandag 12/4 - fredag 16/4)
Fysisk undervisning

1.hf, 2.hf (terminsprøver onsdag-fredag) og 3.g (terminsprøver hele ugen)
Test:
1.hf testes i klasserne mandag og torsdag.
2.hf testes i klasserne mandag morgen og tirsdag eftermiddag.
3.g skal møde nytestet ind til terminsprøven mandag og/eller tirsdag (testen skal tidligst tages lørdag eftermiddag) og bliver testet på skolen tirsdag efter terminsprøven i dansk.

Restriktioner

Kantinen vil være åben efter påske, men du skal spise i det lokale, hvor du skal være efterfølgende - eller endnu bedre udenfor klassevis. Ophold uden for klasselokalerne indendørs er ikke tilladt.

Vi skal selvfølgelig fortsat følge myndighedernes retningslinjer, og det betyder bl.a. følgende:

• Du skal have mundbind på indendørs - også når du står i kø i kantinen. Du må gerne tage mundbindet af, når du er i dit klasselokale.
  • Du skal bruge håndsprit, når du ankommer til skolen, og hvis du skifter lokale i løbet af dagen.
  • Du skal holde afstand, hoste og nyse i dit ærme og i det hele taget tage hensyn og passe godt på dig selv og de andre. Det betyder fx at du skal huske at holde god afstand til de andre i køen i kantinen.

Opdateret 24/3-21 kl. 10:25