På videoen* kan du få et indtryk af stedet og de dygtige lærere, engagerede elever og vores rektor Johnny Vinkel, som det normalt ser ud når vi præsenterer den gode stemning på skolen til vores åbent hus i januar. Vi kan allerede nu afsløre, at det bliver anderledes i år. Du kan løbende se mere om programmet og vise os at du kommer på Himmelev Gymnasium Åbent Hus - Facebook. Vi byder nemlig til VIRTUELT ÅBENT HUS tirsdag den 26. januar 2021 kl. 19.

Går du i 8., 9. eller 10. klasse og overvejer du at søge enten stx (den røde hue) eller hf (den blå hue), når du skal i gang med en ungdomsuddannelse? Så kig forbi når Himmelev Gymnasium byder velkommen til VIRTUELT Åbent Hus på Roskildes bedste Gymnasium.

Du kan allerede nu læse om vores unikke fællesskab og studiemiljø, vi kalder det for Himmelife! Her på hjemmesiden kan du læse om Himmelife på Himmelev Gymnasium eller få et indtryk af hvad der sker på skolen gennem vores instagramprofil Himmelev Gymnasium på Instagram eller vores facebook-profil: Himmelev Gymnasium på Facebook.

På Himmelev får du ved siden af din uddannelse en moderne almen dannelse. Vi kalder det for Viden og Medier. Vil du vide mere om det, så læs videre på denne side: Viden og Medier på Himmelev Gymnasium.

Endelig kan du læse om studieretninger (STX) på denne side: Studieretninger på Himmelev Gymnasium og fagpakkerne (HF) på denne side: Fagpakker på Himmelev Gymnasium

Besøg os!

Vi tilbyder virtuelle besøgsdage følgende dage:

Torsdag d. 28.1. kl. 15.15-16.45 (STX)

Torsdag d. 4.2. kl. 15.15-16.45 (HF)

Tirsdag d. 16.2 kl. 13-14.30 (STX)

Torsdag d. 18.2 kl. 15.15-16.45 (HF)

16.2 og 18.2 er oplagte for efterskoleelever, da de fleste skoler har ferie i uge 7, mens vi i Roskilde først har ferie i uge 8. Hvis restriktionerne tillader det, så bliver møderne på skolen. Ellers afholder vi dem virtuelt.

Tilmelding sendes til Lisbeth på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skriv jeres navne og et telefonnummer, samt den dag, I ønsker at være med. Vi kvitterer for din tilmelding, og kontakter dig med link til mødet.

Har du lyst til at tale med en studievejleder?

Så kontakt Lisbeth, så sørger hun for at finde en studievejleder, som I kan mødes med f.eks. til et videomøde.

Programmet for besøgsdagene afhænger af de gældende corona-restriktioner. Aktuelt er der følgende program:

STX

• Velkomst v/ rektor
  • Grundforløb og studieretninger v/ studievejledning og elever
  • Dagligdagen på Himmelev Gymnasium fagligt og socialt v/ eleverne
  • Spørgsmål og rundtur v/ eleverne.

HF

• Velkomst v/ rektor
  • Stamklassen og fagpakker v/ studievejledning og elever
  • Dagligdagen på Himmelev Gymnasium fagligt og socialt v/ eleverne
  • Spørgsmål og rundtur v/ eleverne.

Har du nogen spørgsmål? Så kontakt uddannelsesleder Jacob Lindgaard Nielsen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontoret på 46 75 74 44.

Covid-19-forbehold

Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer. Vi ved jo, at tingene udvikler sig, og det er på nuværende tidspunkt svært at sige noget om, hvilke forholdsregler vi skal tage. Vi opdaterer informationen om arrangementet løbende, så hold dig orienteret her eller på skolens facebookside.