Ansøgningsfristen til optagelse i skoleåret 2021-22 var mandag den 1. marts. Tak for alle jeres ansøgninger.

Vi glæder os til at byde nye elever velkommen på Himmelev Gymnasium og til at følge jeres vej fra elever til studerende. Første skoledag er mandag den 9. august 2021.

Hvis du har søgt om optagelse inden for tidsfristen, har du allerede modtaget en kvittering i din e-boks. Den sendte vi ud den 16. marts.

29. april sender vi et nyt brev til e-boks med oplysning om reservation af foreløbig plads. Brevet bekræfter, at vi har reserveret en plads til dig på Himmelev Gymnasium, hvis du fortsat opfylder optagelseskravene ved eksamen i juni.

Vi sender det endelige optagelsesbrev ud tirsdag den 29. juni. Her vil du også få en klasseliste og information om første skoledag. Det hele kommer også i e-boks. Herefter vil du modtage en velkomstfolder med helt almindelig post.

I mellemtiden vil vi opfordre dig til at følge os på facebook og instagram, så du kan få et lille indblik i hverdagen på Himmelev Gymnasium.
Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig meget velkommen til at skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe på 4675 7444

Optagelsesprøve

Hvis du ikke lever op til optagelseskravene, har du mulighed for at komme til en optagelsesprøve. Den ordinære optagelsesprøve afholdes fredag den 18. juni. Ansøgere, der kan komme til optagelsesprøve, vil få en særskilt indkaldelse i e-boks senest 4 dage før prøven.

Du har mulighed for at komme til en tidlig optagelsesprøve allerede onsdag den 28. april, hvis du kommer fra en prøvefri skole eller ikke har fulgt fremmedsprogsundervisningen i det krævede omfang.

Venteliste

Selvom ansøgningsfristen nu er overskredet, så er du stadig velkommen til at søge om optagelse på Himmelev Gymnasium. Du vil blive skrevet på vores venteliste. Du skal søge gennem optagelse.dk

Hvis du allerede går på et andet gymnasium men ønsker at blive overflyttet til Himmelev Gymnasium, har du også mulighed for at komme på venteliste. Du skal skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skriv lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at blive optaget hos os.

Opdateret 22/3-21 kl. 10:39