Der er translokation for årets studenter fredag den 25. juni 2021 kl. 10 - 11.30.

I år er det desværre ikke muligt at invitere familier og venner med til translokationen. Til gengæld kan vi samle alle vores 238 studenter med blå og røde huer til den højtidelige og traditionsrige begivenhed, hvor overrækkelsen af studentereksamensbeviserne selvfølgelig står helt centralt.

Translokationen LIVE STREAMES via facebook fra kl. 10, så studenternes nærmeste kan se med hjemmefra. I finder streamingen på vores facebook-side eller ved at gå direkte til facebook-begivenheden, som I finder her: https://fb.me/e/1zxA5L3tc

Velkomst ved rektor Johnny Vinkel
Fællessang: De smukke unge mennesker
Rektors tale til studenterne
Studenterbandet (Anders 3.d, Nicolai 3.d, Johan 3.b og Simon 3.z) underholder
Uddeling af eksamensbeviser
Uddeling af blomster (bl.a. til Årets Fightere)
Studentertalen ved Mathilde Sjølander Ørberg 2.r og Emilie Krageskov Hansen 3.b
Fællessang: "Midsommervisen"
Afrunding ved rektor.

Herefter sendes studenterne klassevist ud til de ventende studentervogne.

Sangprogammet til translokationen kan både hentes på facebook-begivenheden og ved at klikke her: Translokation 2021

Coronapas

Alle studenter skal medbringe gyldigt coronapas/negativ test ved deltagelse i translokation og vogntur. Det vil være muligt at benytte skolens testcenter torsdag - fx når man alligevel skal forbi for at aflevere bøger.

Studenterfotografering

Alle studenter skal møde en halv time før translokationen, nemlig kl. 9.30 på boldbanen bag hallen. Her samles vi for at tage det store studenterbillede af hele årgangen. Det vil i år foregår med drone for at sikre passende afstand mellem klasserne.