Velkommen til alle vores nye elever i 1.g og 1.hf.

Jeres tid på Himmelev Gymnasium begynder mandag den 9. august kl. 9.30 i kantinen. Tutorerne vil tage imod jer, når I ankommer ved hovedindgangen eller ved Syd-indgangen (mod bussen). De skal nok sørge for at vise jer på plads i kantinen.
Udover den officielle velkomst i kantinen, hvor I bl.a. kommer til at møde vores rektor Johnny Vinkel, skal I selvfølgelig ud i klasserne sammen med jeres teamlærere og tutorer. Her vil I få en præsentation af Himmelev Gymnasium, af skemaet og af alle de spændende aktiviteter som introudvalget, teamlærerne og tutorerne har planlagt for jer. Der vil også være forskellige teambuildingaktiviteter.
I løbet af dagen vil I modtage jeres nye bøger. De kommer i et Himmelev-net, så I behøver ikke have store tasker eller computer med første dag.

Introugen

Jeres første uge på Himmelev Gymnasium er en introuge, hvor fokus vil være på at ryste jer sammen som klasse og sikre, at I får en god og tryg start på livet som gymnasieelev.
I har skolen for jer selv de første par dage. Fortsættereleverne møder nemlig først onsdag den 11. august.

Den første uge vil bl.a. byde på et møde med jeres studievejleder og med rektor. I vil blive introduceret til fagene og til Lectio, som er vores kommunikationsplatform. Der er også fotografering på programmet, og så skal I danse folkedans på et tidspunkt. Det er en stor og ret sjov tradition på Himmelev Gymnasium. Fredag afholder vi Himmelegene. Her skal I som klasse dyste mod de andre i forskellige discipliner, der både kræver hjerne- og muskelaktivitet. Himmelegene slutter af med en fælles frokost i det grønne.
Sammen med tutorerne skal I i løbet af ugen producere klassens introfilm. Filmene vises fredag efter introfrokosten. Det er også her, at juryen kårer den mest gennemførte introfilm.

Vi glæder os til at møde jer.

Velkomsthæftet 2021-22

I vil alle i begyndelsen af juli modtage et velkomstbrev med posten med forskellig praktisk information om skolestarten på Himmelev Gymnasium. I brevet finder I også årets velkomsthæfte til nye elever, som bl.a. indeholder tutorernes guide til første skoledag, information om studieture og meget mere. I kan læse velkomsthæftet online allerede nu. Klik på billedet og kom direkte videre til Velkomsthæftet 2021-22.