Efter en meget lang periode med restriktioner, testkrav og et gymnasieliv, der slet ikke har været, som det plejer, ser vi nu frem til at starte skoleåret på næsten helt normal vis.

Der er i øjeblikket ingen særlige Covid-19-restriktioner ift undervisningen. Det betyder, at vi kan undervise og bruge skolens faciliteter helt som vi plejer.
Der vil fortsat være håndsprit ved alle indgange, som vi beder alle om at bruge, når I ankommer til skolen, og når I skifter lokale.

Da der fortsat er forsamlingsloft på 500, må vi vente lidt med at holde morgensamlinger for hele skolen. Vi krydser fingre for, at det bliver muligt igen til september.

Vi skal selvfølgelig alle blive ved med at vise hensyn og passe godt på hinanden.

  • Husk den gode håndhygiejne
  • Host og nys i dit ærme
  • Hold til højre på gangene

Hvis du er smittet

Hvis du bliver smittet med coronavirus, er det vigtigt, at du giver skolen besked med det samme, så vi kan gå i gang med smitteopsporingen. Kontakt rektor Johnny Vinkel på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til skolens kontor på 46 75 74 44.
Du kan i øvrigt læse om de forholdsregler, du skal tage, hvis du tester positiv for Covid-19 på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: https://www.sst.dk/da/corona/Hvis-du-har-symptomer_-er-syg-eller-smittet/Hvis-din-test-er-positiv

 

Opdateret 5/8-21 kl. 14:34