Går du i 8., 9. eller 10. klasse og overvejer du at søge enten stx (den røde hue) eller hf (den blå hue), når du skal i gang med en ungdomsuddannelse?
Så kig forbi når Himmelev Gymnasium slår dørene op og byder velkommen til Åbent Hus
onsdag den 26. januar 2022 kl. 19 - 21.

Vi har sat et spændende program sammen til dig og dine forældre, så I både kommer til at høre om alt det faglige og samtidig vil opleve den helt særlige himmelev-stemning, som vi er stolte af og passer godt på.

Du vil i løbet af aftenen både møde rektor, studievejlederne, lærerne og en hel masse søde elevguider, der står klar til at vise dig og dine forældre rundt og svare på alle jeres spørgsmål. Besøg studieretningerne på stx eller fagpakkerne på hf. Hør om vores særlige indsatsområde "Viden & Medier" og få en forsmag på gymnasielivet og de mange tilbud efter skole.

Du kan bl.a. høre om:
Studieretninger på stx
Fagpakker på hf
Viden & Medier
Obligatoriske fag og valgfag
TeamDanmark-ordning
Talentprogrammer
Udveksling, studieture og internationalt samarbejde
De kreative fag
Karrieremuligheder
Elevrådet
Skolebladet Himmeleaks
Vores podcast HimmeTalk
Vores kreative multimedieforestilling Creative Arts
Fester og musikcaféen Blue Note
Studievejledningens tilbud
Tilbud for ordblinde
SU og Ungdomskort
......og meget mere.

Hvis du ikke kan vente helt til januar, så kan du allerede nu se nærmere på studieretninger (stx) og fagpakker (hf) ved at prøve vores studieretningsvælger eller fagpakkevælgeren.

Parkering

Vi har rigtig mange gæster i huset, når der er Åbent Hus, og vi anbefaler derfor, at du kommer i god tid. Parkeringspladsen har plads til 100 biler, og den bliver hurtigt fyldt op. Der er også mulighed for at parkere ved Himmelev Hallerne på den anden side af vejen. Alternativt er der plads på parkeringspladsen ved MENY på Himmelev Sognevej (2 minutters gang fra skolen) eller på villavejene omkring skolen.

Besøgsdag i uge 7

Hvis du går på efterskole eller af andre grunde er forhindret i at kigge forbi til Åbent Hus, så kan du besøge os, når vi har besøgsdag tirsdag den 15. februar 2022. Du har sandsynligvis vinterferie i uge 7, mens vinterferien i Roskilde ligger i uge 8. På besøgsdagen vil du få lejlighed til at se nærmere på Himmelev Gymnasium, møde både rektor, studievejleder og et par elever samt høre nærmere om studieretninger på stx eller fagpakker på hf. Vi anbefaler, at du benytter dig af muligheden for at besøge os, hvis du var forhindret til Åbent Hus eller endnu er i tvivl om dit valg af ungdomsuddannelse
Du tilmelder dig ved at sende en mail til uddannelsesleder Jacob Nielsen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Husk at oplyse om du er interesseret i stx eller hf samt hvilken skole/efterskole du kommer fra.