Går du i 8., 9. eller 10. klasse og overvejer du at søge enten stx (den røde hue) eller hf (den blå hue), når du skal i gang med en ungdomsuddannelse?
Så kig forbi når Himmelev Gymnasium byder velkommen til
VIRTUELT Åbent Hus
onsdag den 26. januar 2022 kl. 19

Vi sender live på facebook fra kl. 19 til 19.30. Klik dig ind på dette link for at se med: https://fb.me/e/1KW10R3OY

Efter Åbent Hus-talkshowet på facebook kan du tilgå forskellige chatrum med elever og lærere på vores særlige Åbent Hus-site www.videnogmedier.dk

Vi ville allerhelst have kunnet invitere dig på besøg sådan helt rigtigt. Der er ingen tvivl om, at vi bedst kan vise dig den helt særlige stemning på skolen, når vi ses i virkeligheden, men vi skal også passe på hinanden i disse tider, og derfor giver det bedst mening, at vi mødes online, når vi skal være rigtig mange mennesker sammen. Du vil stadig kunne komme rigtigt forbi til en af vores besøgsdage i uge 7.

Vi har sat et spændende talkshow sammen til dig og dine forældre, så I både kommer til at høre om alt det faglige og om de mange tilbud efter skoletid, som er med til at gøre Himmelev Gymnasium til noget helt særligt. Som Roskildes mindste og måske hyggeligste gymnasium sætter vi en ære i at se den enkelte og mødes i øjenhøjde - både i og uden for undervisningen. Det håber vi, at du også vil kunne mærke i løbet af vores Åbent Hus-aften.

I spidsen for aftenen står vores værter Philipa 2.x og Anton 3.c, og de vil med sikker hånd føre dig og dine forældre igennem programmet. Her vil du bl.a. komme til at møde rektor Johnny Vinkel, se forskellige indslag om livet på Himmelev Gymnasium og få en præsentation af vores studieretninger (stx) og fagpakker (hf). Der vil også være mulighed for at få svar på individuelle spørgsmål undervejs.

Hvis du ikke kan vente helt til den 26. januar, så kan du allerede nu se nærmere på studieretninger (stx) og fagpakker (hf) ved at prøve vores studieretningsvælger eller fagpakkevælgeren.

Besøgsdag i uge 7

Hvis du går på efterskole eller af andre grunde er forhindret i at følge med, når vi holder virtuelt Åbent Hus, så kan du besøge os på skolen, når vi har besøgsdag tirsdag den 15. februar 2022. Du har sandsynligvis vinterferie i uge 7, mens vinterferien i Roskilde ligger i uge 8. På besøgsdagen vil du få lejlighed til at se nærmere på Himmelev Gymnasium, møde både rektor, en studievejleder og et par elever samt høre nærmere om studieretninger på stx eller fagpakker på hf. Vi anbefaler, at du benytter dig af muligheden for at besøge os, hvis du var forhindret i at deltage til Åbent Hus eller endnu er i tvivl om dit valg af ungdomsuddannelse.
Du tilmelder dig besøgsdagen ved at sende en mail til sekretær Lisbeth Østergaard Christensen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  - Husk at oplyse om du er interesseret i stx eller hf samt hvilken skole/efterskole du kommer fra.