Så kommer dagen! Den allersidste dag på Himmelev Gymnasium inden blikket skal vendes mod eksamenslæsning, prøver og studenterhuer.

Mandag den 16/5 er det allersidste skoledag for afgangseleverne, og det skal fejres med udklædning, karameller, hygge, rundbold og en lille smule kaos.
Alle afgangselever mødes på p-pladsen foran MENY kl. 10.10, hvor Johnny vil sige godmorgen og føre an i optoget mod skolen.
Man må gerne hive vandpistolerne frem ude på boldbanerne, men selvfølgelig ikke inde på skolen. Skum, mel o.lign. lader I bare blive derhjemme!

Sidste skoledag afsluttes med et fællesarrangement med de andre almene gymnasier i Folkeparken kl. 14-17.

Sidste skoledag skal være festlig og hyggelig for alle. Der ligger derfor en beskrivelse af rammer og forventningerne til alle afgangselever på Lectio.