Vi glæder os til at fejre studenterne sammen med forældre, bedsteforældre, søskende og venner.

Når I kommer ind ad hovedindgangen, finder I en oversigt over skolen lige til højre på væggen. Husk at spørge den vordende student i hvilken hjemstavn den sidste eksamen foregår, så I kan placere jer det rigtige sted.
Selvom det er fristende at gå helt hen til lokalet, så vil vi alligevel bede jer blive uden for hjemstavnen. Der er jo andre eksaminer i gang og elever, der skal have ro til både forberedelse og eksamination.
Bare rolig; huerne skal vi nok sætte på, der hvor I står. Ofte er det jo også en forældre eller nær ven, der får æren af at sætte huen på den stolte student.

I er meget velkomne til at tage lidt godt med til at fejre studenten. Sæt jer gerne i kantinen og nyd stemningen og de mange glade røde og blå studenter. Kantinen vil være festligt pyntet og har i øvrigt åbent i alle studenterdagene, så I også kan købe en kop kaffe, en sandwich eller en lille snack.

I er selvfølgelig meget velkomne til at komme forbi kontoret, hvis I har spørgsmål eller bare lige mangler lidt vejvisning til den rigtig hjemstavn.

Studenterne springer ud mandag den 20/6, tirsdag den 21/6 og onsdag den 22/6.