Fredag den 24. juni kl. 10 inviterer Himmelev Gymnasium til translokation med overrækkelse af eksamensbeviser, rektors tale til studenterne, studenternes egen tale og underholdning ved skolens kor. Studenternes nærmeste er alle meget velkomne.

Vi åbner dørene til hallen ca. kl. 9.45. Bemærk at de forreste stolerækker er reserveret til studenterne. Hele programmet bliver streamet til storskærm undervejs, så man har godt udsyn selv fra de bagerste rækker.
Omkring kl. 11.30 følger vi vores dejlige studenter ud til studentervognene, som 2.g'erne og 1.hf'erne har pyntet, mens vi andre har været til translokation. Og så er det blevet tid til at vinke farvel med både stolthed og vemod.

Kørestolsbrugere kan få adgang til hallen via rampen på bagsiden af hallen.

Det vil også være muligt at følge med i translokationen hjemmefra. Vi sender nemlig live fra hallen på facebook undervejs.

Vigtig parkeringsinfo!

Vi glæder os hvert år over at have mere end 1000 mennesker i huset til translokationen. Desværre har vi kun ca 100 p-pladser, så vi skal opfordre til, at man tænker i alternative parkeringsmuligheder. Der er pladser foran Himmelev Hallerne lige over for skolen og på p-plads foran Meny på Himmelev Sognevej. Man kan også parkere på villavejene omkring skolen.
Der er desuden gode muligheder med offentlig transport. Fx kører linje 600S næsten helt til døren.

Der må under ingen omstændigheder parkeres i rundkørslen ved hovedindgangen. Her skal studentervognene jo stå!