Vi glæder os til at byde velkommen til vores nye elever i 1.g og 1.hf mandag den 8. august 2022 kl. 9.30 - ca. 13.25

Du vil blive mødt af dine tutorer og teamlærere allerede, når du ankommer til skolen. Der vil også stå tutorer ved bussen på Herregårdsvej, som vil vise dig vej ned til skolen.

Du får ikke brug for din computer på første skoledag, og alle dine bøger vil være pakket til dig i et himmelev-net. Så den store taske kan du også godt lade blive hjemme. Til gengæld må du meget gerne tage et penalhus med og en madpakke. Kantinen vil også have åbent hele dagen.

Kl. 9.30         Tutorer og teamlærere tager imod de nye elever
Kl. 9.30-10    Velkomst ude i klasserne
Kl. 10-10.45   Fælles velkomst for alle i kantinen med rektor ved roret
Kl. 10.45-13.25  Introaktiviteter ude i klasserne

Velkomsthæfte 2022-23

Du vil få et velkomsthæfte tilsendt i begyndelsen af sommerferien sammen med et velkomstbrev og en klasseliste. Du kan også bladre i velkomsthæftet her og bl.a. se tutorernes guide til første skoledag.