Mandag den 24. juni kl. 8.40 springer årets første studenter ud på Himmelev Gymnasium, og derefter fyldes skolen, gangene og kantinen stille og roligt af flere og flere glade studenter, indtil onsdag den 26. juni om eftermiddagen, hvor den sidste hue endelig finder sin ejermand.

Rektor Johnny Vinkel tager imod årets første studenter og sammen hejser de flaget mandag morgen. Kantinen vil alle dagene være pyntet festligt op med blomster, lys og flag.

Når huen skal sættes på ...

Vi glæder os over at kunne fejre studenterne sammen med forældre og pårørende. Når I kommer ind ad hovedindgangen, finder I en oversigt over skolen lige til venstre på væggen. Husk at spørge den vordende student i hvilken hjemstavn den sidste eksamen foregår. Selvom det er fristende at gå helt hen til lokalet, så vil vi alligevel bede jer blive uden for hjemstavnen. Der er jo andre eksaminer i gang og elever, der skal have ro til både forberedelse og eksamination. Bare rolig; huerne skal vi nok sætte på, der hvor I står. Ofte er det jo også en forældre eller nær ven, der får æren af at sætte huen på den stolte student.

I er meget velkomne til at tage lidt godt med til at fejre studenten. Sæt jer gerne i kantinen og nyd stemningen og de mange glade røde og blå studenter.

Og selvfølgelig er I også meget velkomne til at komme forbi kontoret, hvis I har spørgsmål eller bare lige mangler lidt vejvisning til den rigtig hjemstavn.

Der er mulighed for at købe en studenterkurv med Cava, kransekage og jordbær i kantinen, som vil stå klar til jer, når huen skal sættes på. Studenterkurven skal bestilles i forvejen. Se besked på lectio og opslag i kantinen.

Translokation og vognkørsel

Fredag den 28. juni kl. 10 inviterer Himmelev Gymnasium til translokation med overrækkelse af eksamensbeviser, rektors tale til studenterne, studenternes egen tale og underholdning ved bl.a. skolens kor. Studenternes nærmeste er alle meget velkomne. Vi plejer at have plads til alle.

Vi åbner dørene til hallen ca. kl. 9.45. Bemærk at de forreste stolerækker er reserveret til studenterne. Hele programmet bliver streamet til storskærm undervejs, så man har godt udsyn selv fra de bagerste rækker.

Omkring kl. 11.30 følger vi vores dejlige studenter ud til studentervognene, som 2.g'erne og 1.hf'erne har pyntet, mens vi andre har været til translokation. Og så er det blevet tid til at vinke farvel med både stolthed og vemod.

Kørestolsbrugere kan få adgang til hallen via rampen på bagsiden af hallen. Læs mere på begivenheden på facebook her >

Vigtig parkeringsinfo!
Vi glæder os hvert år over at have mere end 1000 mennesker i huset til translokationen. Desværre har vi kun ca 100 p-pladser, så vi skal opfordre til, at man tænker i alternative parkeringsmuligheder. Der er pladser foran Himmelev Hallerne og på p-plads foran Meny på Himmelev Sognevej. Man kan også parkere på villavejene omkring skolen.
Der er desuden gode muligheder med offentlig transport. Fx kører linje 600S næsten helt til døren.
Der må under ingen omstændigheder parkeres i rundkørslen ved hovedindgangen. Her skal studentervognene jo stå!

Dimittendmiddag

Onsdag den 26. juni er der dimittendmiddag i kantinen for alle studenterne og deres lærere, skolens ledelse og administration samt bestyrelse. Tilmeldingen er foregået via gymbetaling. Læs mere om begivenheden her >

Læs mere