Vi passer godt på dine personfølsomme oplysninger og indsamler og behandler derfor som altovervejende udgangspunkt kun de personoplysninger, der er nødvendige for, at vi kan overholde vores pligter i henhold til den gymnasiale lovgivning.

Vi videregiver kun personoplysninger om dig, hvis det er et krav ifølge lovgivningen, og det i øvrigt er nødvendigt for varetagelsen af vores pligter som gymnasium og arbejdsplads.

Dataansvarlig

Himmelev Gymnasium, Herregårdsvej 30, 4000 Roskilde

Databeskyttelsesrådgiver (DPO)

Gymnasiefællesskabet, Astrid Levin, Skolegade 3, 4000 Roskilde