Velkommen til Himmelev Gymnasium

Her finder du nogle praktiske oplysninger for dig, der skal være censor ved mundtlig eksamen på Himmelev Gymnasium.
Når du ankommer til skolen, må du meget gerne henvende dig til sekretariatet, som vil byde dig velkommen og vise dig over til lærerværelset.

Vores eksamener begynder normalt kl. 8.10

Forplejning

Der er morgenbrød og kaffe/te på lærerværelset fra kl. 7.45, og skolen byder på frokost kl. 11.30 - 12.30.
Hvis du ikke ønsker frokost, vil vi bede dig sige det på kontoret, når du kommer om morgenen.

Overnatningsmuligheder

Scandic Hotel, Ved Ringen 2, 4000 Roskilde, tlf. 4632 4632, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Zleep Hotel Roskilde, Algade 13, 4000 Roskilde, tlf. 7023 5635, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte eksaminator. Du er også velkommen til at ringe til kontoret på 4675 7444.