Intro

Introforløb

Vi tager godt imod dig, når du begynder som ny elev på Himmelev Gymnasium. Derfor har vi sammensat et introforløb, som både introducerer dig til fagene og til det gode sociale liv, som vi har på Himmelev.

Fløjtepiger

Om introforløbet

Hver 1.g- og 1.hf-klasse bliver mødt ved hovedindgangen af deres elevtutorer den allerførste dag.

De vil følge dig og din klasse tæt i den første tid og samarbejder med klassens lærerteam om at introducere dig til det daglige liv på skolen.

De første dage vil der være en lang række sociale aktiviteter, der bl.a. omfatter en filmkonkurrence, en idrætsdag, en omgang rundbold sammen med din tutorklasse, folkedans og en meget hyggelig introfrokost sammen med lærerne og tutorerne.

Klassens lærerteam sørger for, at du hurtigt får styr på alle de praktiske ting, fx hvordan du låner bøger, får lavet studiekort og selvfølgelig også, hvordan du får overblik over dine lektier på Lectio.

Hver klasse har en studievejleder, som vil følge jer gennem jeres to eller tre år på Himmelev.

Alle nye elever kommer til en indslusningssamtale hos studievejlederen for at sikre, at I alle er faldet godt til og har fået svar på de spørgsmål, I evt. måtte have til det at gå i gymnasiet.

1.hf'erne har en introdag ud af huset i slutningen af august. 1.g'ernes teambuildingdag ligger i november, når alle er kommet i nye studieretningsklasser.

Vi slutter introforløbet af med en introfest i kantinen for alle skolens elever. Festen ligger normalt i september og arrangeres af skolens festudvalg.

Y7A8878

Praktisk information

Vi har lavet en hel side kun til de praktiske informationer. Læs blandt andet mere om de fysiske rammer, bøger, parkering eller SU.

Læs mere om de praktiske informationer