Vi holder virtuelt Åbent Hus onsdag den 26. januar 2022 kl. 19-21, og du og dine forældre er selvfølgelig inviteret.

Kig med når vi sender live på facebook fra vores helt nye og topmoderne tv-studie. Vi indleder vores Åbent Hus-aften med et talkshow, hvor du bl.a. kan møde værterne Philipa 2.x og Anton 3.c, vores rektor Johnny Vinkel og en masse søde elever, der har været med til at stable talkshowet på benene. Efter talkshowet håber vi, at du vil hoppe med over på vores særlige Åbent Hus-site: www.videnogmedier.dk. Her finder du nemlig forskellige chatrum, hvor lærere, elever og studievejledere sidder klar til at tale med dig og dine forældre om studieretninger, fagpakker, TeamDanmark-ordningen, det sociale liv på skolen og meget andet. Du kan selvfølgelig også komme til at tale med vores 2 elevværter eller med rektor.

Mens du venter på Åbent Hus, kan du jo prøve vores Studieretningsvælger, hvis du er nysgerrig på sammensætningen af fagene i studieretningerne på stx. Prøv selv at sammensætte din studieretning med kunstneriske fag, 2. fremmedsprog og ikke mindst et eller flere af de vores mange valgfag.

Hvis du er mere interesseret på fagpakkerne på hf, så klik dig ind på vores Fagpakkevælger og få overblik over sammensætningen af fag i vores 5 fagpakker.

Se det samlede udbud af studieretninger på stx ved at klikke dig ind på fanen STX.
Overblikket over de 5 fagpakker på hf finder du på fanen HF.

Læs årets Åbent Hus Magasin