Veninder 2 (2)

BLIV ELEV

”Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville gå på Himmelev. Her er et stærkt sammenhold – måske fordi skolen ikke er større, end den er. Vi kender lidt hinanden allesammen, så du møder altid en, du kan snakke med, uanset hvor du går hen på skolen.”
- Casper, 2.z

Kom til Åbent Hus

Mandag den 23. januar 2023 kl. 19-21 er der Åbent Hus, og du og dine forældre er inviteret.

Her kan du møde vores elever og lærere, høre om studieretninger på stx og fagpakker på hf og se nærmere på både fagene og de mange tilbud efter skoletid.

Men vigtigst af alt kan du snuse lidt til den særlige stemning på skolen og selv mærke, hvad det vil sige at gå på Himmelev Gymnasium.

Du vil få lejlighed til selv at gå rundt på skolen – måske i selskab med en elevguide, der med glæde vil svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde rundt.

Du kan også møde vores rektor, Johnny Vinkel, eller få en snak med en studievejleder, vores talentkoordinator Christian eller Rune, der er international koordinator.

Åbent hus indledes med et lille show i kantinen med veloplagte elevværter i spidsen.

Og datoen…. den er altså let at huske: 23.01.23

Vi glæder os til at se dig!

Vi sender dig gerne en reminder om Åbent hus. Skriv dig op til en påmindelse herunder.

Årgangsbillede 2

Bliv elev på Himmelev Gymnasium

Skal du være student sammen med os? På Himmelev Gymnasium tilbyder både stx (den røde hue) og hf (den lyseblå hue). Læs mere om at blive elev på byens måske hyggeligste gymnasium herunder.

Ansøg stx   Ansøg hf

Studieretninger

Drømmer du om den røde studenterhue?
Så tag et kig på vores 15 forskellige studieretninger på stx.

Se vores studieretninger

Fagpakker

Er den blå studenterhue lige noget for dig?
Så se nærmere på vores 5 fagpakker på hf.

Se vores fagpakker

Rundvisninger

Du er altid velkommen til at kigge forbi og se Himmelev Gymnasium i virkeligheden. Vi vil bare gerne have, at du lige tilmelder dig i forvejen. Så vil en af vores søde elevambassadører møde dig, når du kommer, og vise dig rundt på skolen.

Book en rundvisning her. Så får du en mail eller en opringning fra os.

Besøgsdage

I uge 7 holder vi besøgsdage af ca. 1,5 times varighed. Besøgsdagene er primært tiltænkt dig, der var forhindret i at deltage i Åbent Hus. Måske går du på efterskole. Det kan også bare være, at du har brug for at se skolen én gang til, før du beslutter, om du vil søge om optagelse.

Besøgsdagene ligger i uge 7, fordi mange efterskoler har vinterferie i den uge.

Vi har et fast program til besøgsdagene, hvor du både får mulighed for at tale med eleverne og med en studievejleder og samtidig også får lejlighed til at se lidt af den undervisning, der foregår i huset.

Der er selvfølgelig også tid til en rundvisning, og så byder vi på en kop te og et stykke kage til sidst. Dine forældre er også meget velkomne.

Du tilmelder dig en besøgsdag i uge 7 ved at klikke på det ønskede tidspunkt herunder.

Tilmeld 14. februar 2023 kl. 10.00

Introkursus og brobygning

Når du går i 8. klasse, kan du komme på introkursus på Himmelev Gymnasium for at finde ud af, om stx er noget for dig.

Du kommer typisk på et hold, hvor der også er andre fra din skole. Introkurserne varer 2 dage, og du vil få lov at prøve et bredt udvalg af gymnasiets fag, samtidig med at du også mærker lidt af det sociale liv på et gymnasium.

På Himmelev Gymnasium har vi særlige elevguider knyttet til introkurserne, som sørger for at ryste jer sammen på holdet, og som følger jer begge dage.

Når du går i 9. eller 10. klasse, kan du komme i brobygning af en uges varighed på Himmelev Gymnasium.

Her skal du i forvejen vælge, om du vil snuse til stx eller hf.

Dit brobygningshold får sit eget skema med forskellige af gymnasiets fag, så du får en realistisk oplevelse af hverdagen som gymnasieelev.

Måske er der også en fællestime eller en Go' Morgen Himmelev på programmet, mens du er her, og det skal du og dit hold selvfølgelig også være med til.

Du kommer også til at møde nogle af vores elevambassadører, der vil hjælpe dit hold med at falde til og svare på jeres spørgsmål i løbet af ugen.

Du tilmelder dig både introkursus og brobygning på Himmelev Gymnasium gennem din uddannelsesvejleder.