Y7A8794

Elevudvalg og fester

Der er masser af muligheder for at få indflydelse og for at sætte sit præg på livet på Himmelev Gymnasium, uanset om du vil være med til at arrangere festerne, sætte dagsordenen i elevrådet eller måske være vært på Go’ Morgen Himmelev. Vi har mange forskellige elevstyrede udvalg, og vi kan kun opfordre dig til at melde dig ind i et eller flere af dem. Det giver dig nye stærke fællesskaber på skolen og vigtig erfaring med samarbejde, organisation, projektledelse og meget mere.

Fester 2
Elevrådet 2
White Icon

Elevrådet

Hver klasse vælger en repræsentant til elevrådet i begyndelsen af skoleåret. Elevrådet er elevernes demokratiske organ, der i dialog med rektor, ledelsen og skolens øvrige udvalg sikrer elevernes stemme på Himmelev Gymnasium.


Festudvalget

Festudvalget arrangerer 5 himmefester om året. Den første er introfesten i september, og den sidste er gallafesten i slutningen af april. Elevformændene for udvalget har kontakten med rektor og med pedellerne omkring festernes rammer. Himmefester er kun for elever på Himmelev Gymnasium.
Læs om skolens alkolholkodeks.

Fredagsbar
Signature Icon2

Blue Note

Blue Note er vores musikcafé, der afholdes 4 gange om året. Blue Note-udvalget sørger for den gode musik, bands og kunstnere på scenen og for den hyggelige stemning, der altid præger arrangementerne. Der er brætspil og stearinlys på bordene til Blue Note. Indimellem holder Blue Note også Open Mic, hvor alle skolens elever er velkomne til at vise deres mange forskellige talenter på scenen.
Blue Note er et alkoholfrit arrangement, og du må gerne tage dine venner fra andre skoler med.


Fredagsbar

Fredagsbar-udvalget står for planlægningen af nogle timers fredagshygge i kantinen 4 gange om året. Udvalget sørger for forskellige sjove aktiviteter til de fremmødte. Læs om skolens alkolholkodeks.

Gallaudvalget

Gallaudvalget opstår i slutningen af skoleåret og sammensættes af repræsentanter fra alle afgangsklasser. Gallaudvalget planlægger sammen med Trivselsudvalget gallamiddagen for afgangseleverne, som ligger lige inden gallafesten, som er for hele skolen.
Læs mere om Studentertiden.


Støj

Elevudvalget STØJ har kun én opgave om ugen. Til gengæld skaber den altid stor glæde. Det er nemlig STØJ, der står for playlisten, når der er musik til frokosten i kantinen om fredagen.

Go’ Morgen Himmelev

Go’ Morgen Himmelev er vores helt særlige morgensamlingskoncept.

Crewet består af elevværterne, flere reporterteams og 4 lærere.

Sammen laver vi et talkshow 6 gange om året, som stiller skarpt på livet på Himmelev Gymnasium.

Go’ Morgen Himmelev foregår altid i hallen og er en blanding mellem interviews, reportager, film og præsentationer.

Regnbueudvalget

Himmelev Gymnasium er et mangfoldigt gymnasium, hvor vi værdsætter forskellighed og ligeværd. Regnbueudvalget er vores LGBTQ+udvalg og fungerer som en slags safe space for LGBTQ+elever. Men det er også udvalget, der oplyser om og fejrer forskellighederne blandt os. Alle er velkomne i Regnbueudvalget – også dem, der bare er nysgerrige.

Regnbueudvalget
Galla
Introfest 2

HimmeTalk

Himmelev Gymnasium har sin egen podcast, og selvfølgelig hedder den HimmeTalk! HimmeTalk holder til i vores lækre podcaststudie, der ligger med udsigt over kantinen. Her bliver stort og småt vendt og drejet og udgivet til stor fornøjelse for resten af skolen.


Himmelife-udvalget

Himmelife-udvalget styrer skolens instagram. Udover at finde og fortælle de gode historier fra hverdag og fest på Himmelev Gymnasium deltager udvalget også i både workshops og møder om sociale medier og kommunikation.

Følg med på Himmelevs Instagramside

Himmeleaks

Skolebladet hedder Himmeleaks og består ud over 2 elevredaktører af en redaktion, der både tæller skribenter, layoutere, tegneserietegnere og korrekturlæsere. Himmeleaks udkommer 4-5 gange om året. Himmeleaks tager på en årlig inspirationstur til onlinemediet Zetland.

 

Og alle arbejdsgrupperne…

Udover de udvalg, der er beskrevet herover, så sidder der elevrødder på lige fod med lærerne i de mange arbejdsgrupper, som nedsættes af rektor og Pædagogisk Råd i løbet af året. Det er fx i Bæredygtighedsgruppen, Arbejdsgruppen for Æstetik og Arkitektur og Arbejdsgruppen for ekskursioner og studierejser.

Go Morgen Productions

GO’ MORGEN HIMMELEV PRODUCTIONS

Vi laver film til alle vores talkshows. Her kan du for eksempel se, hvordan det så ud, da Go’ Morgen Himmelev tog afsked med årets afgangsklasser.

Se Afskedsfilm 2022

Microphone

HIMMETALK S2:E1
OUT NOW

Lyt til episoden